Club groep 6-7-8 Club groep 6-7-8

Hoi jongens en meiden van groep 6, 7 en 8!

We vinden het erg leuk om elkaar te ontmoeten op de zolder van de Gereformeerde Kerk.

De club is vanaf begin oktober tot begin mei om de week op vrijdag van 19.15 uur tot 20.30 uur. We beginnen met een verhaal uit de bijbel en gebed. Verder doen we veel verschillende activiteiten zoals: spelletjes, knutselen met o.a. hout, verf en papier, Sirkelslag waarin we de strijd aan gaan tegen andere clubs uit het hele land, activiteiten in de gymzaal en bingo. En tot slot ook nog een leuk uitje met elkaar.

De uitnodigingen worden aan het begin van het schooljaar uitgedeeld aan de groepen 6-7-8.
Zit je niet op school maar wil je wel een uitnodiging? Stuur dan een e-mail naar info@gereformeerdekerkaarlanderveen.nl en dan krijg je een uitnodiging in de bus!

datum en tijdstip 09-05-2021 om 09:30

Hemelvaartsdag