PKN
Gereformeerde Kerk Aarlanderveen
 
Privacyverklaring Privacyverklaring

Privacybeleid

Vanaf 25 mei 2018 moet iedere organisatie binnen de Europese Unie voldoen aan de nieuwe privacywetgeving die is opgenomen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In Nederland is de Autoriteit Persoonsgegevens belast met de handhaving van de wet. Ook kerkgenootschappen vallen onder de AVG en zijn vanaf 25 mei gebonden aan specifieke (kerkelijke) regels. 

Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Met de privacyverklaring willen wij duidelijkheid scheppen in hetgeen wij met uw persoonsgegevens doen. 

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn  gegevens die direct of indirect iets over u zeggen en/of die de kerk met u in verband kunnen brengen. Denk bijvoorbeeld aan uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Maar ook uw e-mailadres is een persoonsgegeven.  
Informatie die niet direct aan uw echte identiteit kan worden gekoppeld, zoals favoriete websites of aantal gebruikers van een website, wordt niet beschouwd als persoonsgegevens.

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

U kunt op elk moment inzage vragen in de gegevens die wij over u hebben vastgelegd of deze laten wijzigen of verwijderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar
 

terug
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 20-10-2019 om 10:00
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 27-10-2019 om 10:00
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 03-11-2019 om 10:00
meer details

Dankuur voor gewas en arbeid
datum en tijdstip 06-11-2019 om 19:30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 10-11-2019 om 10:00
meer details

 
Gereformeerde kerk Aarlanderveen
Bezoek- en postadres:
Dorpsstraat 107
2445 AL Aarlanderveen
Tel: 0172-571546

Kerkenraad:

 
 
Twitter
 
Website
Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze website?
Neem dan a.u.b. contact op met de webredactie

Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.