CJV Immanuël CJV Immanuël
De jeugdvereniging, voor jongeren vanaf 16 jaar, komt van september-juni elke twee weken, op zondagavond, bijeen op de zolder van het kerkgebouw. Tijdens de avonden wordt een (actueel) onderwerp behandeld. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op de eerste of tweede zondagavond in januari. Elk jaar bezoekt een aantal jongeren de EO-jongerendag in het Gelredome in Arnhem.
In de week voorafgaande aan oudjaarsdag organiseren de jongeren de jaarlijkse oliebollenactie, waarvan de opbrengst bestemd is voor een goed doel.

datum en tijdstip 11-04-2021 om 10:00

datum en tijdstip 18-04-2021 om 10:00

datum en tijdstip 25-04-2021 om 10:00

In verband met corona zijn onze diensten momenteel alleen online te volgen, via onze pagina op kerkomroep.nl (geluid) of via YouTube (beeld en geluid).