Club groep 3-4-5 Club groep 3-4-5

Hallo kinderen van groep 3, 4 en 5,

Elk jaar is er club om gezellig met elkaar te praten en knutselen rondom een Bijbelverhaal. Ook doen we spelletjes en nog veel meer.

Zit je in groep 3, 4 of 5 en heb je zin in een gezellige uurtje club dan ben je van harte welkom in een zaal van de Gereformeerde Kerk op donderdagmiddag van 15.30 - 16.30 uur.

De uitnodigingen worden aan het begin van het schooljaar uitgedeeld aan de groepen 3-4-5.
Zit je niet op school maar wil je wel een uitnodiging? Stuur dan een e-mail naar info@gereformeerdekerkaarlanderveen.nl en dan krijg je een uitnodiging in de bus!

Voorbereiding Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 20-06-2021 om 09:30