Algemene informatie Algemene informatie
In principe wordt er het hele jaar door elke zondagochtend een dienst gehouden. Daarvan zijn er circa 20 gemeenschappelijk met de Hervormde gemeente. Daarnaast zijn er enkele gemeenschappelijke avonddiensten met de Hervormde gemeente. Ten slotte zijn er diensten met nieuwjaar, biddag, goede vrijdag, hemelvaartsdag, dankdag, kerst en oudjaar.
De diensten zijn via www.kerkomroep.nl terug te beluisteren, via de pagina van de Gereformeerde Kerk Aarlanderveen.

Aanvangstijden zondagse ochtenddiensten
  • september t/m april: 10:00 uur.
  • mei t/m augustus: 9:30 uur.
Gemeenschappelijke diensten
De helft van de gemeenschappelijke diensten met de Hervormde gemeente vindt plaats in de Hervormde kerk. Deze diensten zijn ook via www.kerkomroep.nl te beluisteren, maar dan via de pagina van de Hervormde gemeente in Aarlanderveen.

De gemeenschappelijke diensten met de Hervormde gemeente zijn in het eerste kwartaal van 2020 op:
  •   2 febr. 2020 10.00 uur Zendingsdienst in GK
  • 16 febr. 2020 10.00 uur Jeugddienst in GK