Voedselbank Voedselbank
Bedankt
Op maandag 7 november, na onze inzameling voor de Voedselbank, zijn de levensmiddelen door vrijwilligers van de Voedselbank opgehaald. Ze waren zeer verrast door de hoeveelheid die we als kleine gemeente toch weer bij elkaar hadden verzameld.
Als dank voor de artikelen hebben we een mooi bordje gekregen met de tekst: VRIENDEN VAN DE VOEDSELBANK ALPHEN, dat in de hal op de leestafel staat. We hopen dat we weer een steentje hebben kunnen bijdragen voor de mensen in onze omgeving die een beroep moeten doen op de Voedselbank. Nogmaals, namens de Voedselbank Alphen, hartelijk bedankt!

Voorbereiding Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 20-06-2021 om 09:30